FF Kanaal Renovatie

Collectieve rookgas afvoer in combinatie met WTW units

Een CRA+WTW kanaal is een enkelwandig rookgasafvoersysteem waar zowel de afvoer van de rookgassen van de CV ketels als de vervuilde ventilatielucht uit de woning in hetzelfde kanaal wordt afgevoerd. Dit systeem maakt gebruik van een aluminium rookgaskanaal met 130mm aftakkingen voor de afvoer van rookgassen en vervuilde lucht. Ook wordt via deze WTW unit de luchttoevoer voor de CV ketel aangevoerd.

Met behulp van het Furanflex systeem kunnen we deze CRA + WTW systemen renoveren, waardoor er een nieuwe naadloze binnenwand ontstaat in het bestaande kanaal. Naast het renoveren van de collectieve rookgasafvoer, vernieuwen we ook de aftakkingen die per verdieping naar de ketels gaan en vervangen we alle aansluitleidingen. Daarnaast wordt er aan de onderzijde van het CRA kanaal een inspectie element geplaatst dat toegang tot het kanaal biedt. Tijdens de renovatiewerkzaamheden worden alle ondersecties met inspectieopening vervangen en wordt er tevens een nieuwe condensafvoer aangelegd.

Voordelen van het Furanflex CRA + WTW systeem

Met ons ervaren team van professionals kunnen wij u voorzien van deskundig advies en begeleiding bij het renoveren van uw CRA + WTW systeem. Wij begrijpen dat het belangrijk is om te voldoen aan de eisen en normen bij het plaatsen van nieuwe HR CV ketels en WTW units. Daarom zorgen wij ervoor dat ons Furanflex CRA + WTW systeem aan al deze eisen voldoet.

Onze snelle installatie maakt het mogelijk om de renovatie vaak binnen één dag af te ronden. Dit betekent dat u snel kunt genieten van een vernieuwd en goed functionerend CRA + WTW systeem. Of u nu in een laagbouw- of hoogbouwcomplex woont, ons systeem is geschikt voor beide soorten woningen.

Een van de belangrijkste voordelen van ons Furanflex CRA + WTW systeem is dat het kanaal uit één stuk bestaat, waardoor er geen kans is op lekkage. Dit zorgt voor een betrouwbare en veilige afvoer van rookgassen en vervuilde lucht. Bovendien zorgt het Furanflex materiaal voor een naadloze binnenwand in het bestaande kanaal, waardoor de renovatie duurzaam en efficiënt is.

Ons bedrijf heeft in de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met het renoveren van CRA + WTW systemen. We hebben met succes talloze appartementencomplexen voorzien van Furanflex rookgaskanalen. Onze tevreden klanten getuigen van de kwaliteit en betrouwbaarheid van ons werk.

Of u nu meer informatie zoekt over ons Furanflex CRA + WTW systeem of geïnteresseerd bent in het renoveren van uw huidige systeem, wij staan klaar om u te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw CRA + WTW systeem kunnen renoveren en verbeteren.

Vragen of interesse in een prijsberekening?
Neem contact met ons op!

  Over F.F. Kanaalrenovatie B.V.

  De ontwikkeling en productie van het Furanflex systeem is 20 jaar geleden begonnen in Hongarije. Inmiddels wordt het systeem in 36 verschillende Europese landen, Canada en de Verenigde Staten toegepast. Totaal is er op dit moment wereldwijd al meer dan 4.000.000 meter Furanflex geïnstalleerd.

  Kanaalrenovaties

  Over ons

  Contact

  F.F. Kanaalrenovatie B.V.
  'S Gravenzandseweg 17 D
  2291 PE, Wateringen

  085 0805023
  info@ffkanaalrenovatie.nl

  © Copyright FF Kanaal Renovatie 2024. Powered by iClicks.nl